Wouter Kroon steelt de show op M28 Dizy le Gros

121 duiven werden er vrijdag door 9 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor laatste midfond vlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Dizy le Gros,  was 356 km voor de duiven om naar Urk te vliegen.  In het samenspel NOP-Urk gingen de eerste twee plaatsen naar Jan Bos uit Ens. Jan van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de grote overwinnaar Wouter Kroon,  hij deed dit op een fantastische manier, want naast de eerste was ook de  2e  plaats voor hem.  Een geweldige prestatie van deze jonge liefhebber, van harte gefeliciteerd Wouter. De eerste volgende liefhebbers zijn Familie Zeeman met de plaatsen 3, 4, 8 en 10, Schinkel-Korf met plaats 5, Bertam en Joas van Zuiden met plaats 6 en Dubbele Hakvoort met de plaatsen 7 en 9.

In de eerste divisie is de eerste en tweede plaats voor Wouter Kroon, Dubbele Hakvoort op plaats 3.

De beste hokprestatie werd gedeeld door Schinkel-Korf en Johannes Schinkel met 90%, op plaas 3 Dubbele Hakvoort met 72,9%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Wouter Kroon met de 2e en 30e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Siebrand Stavasius.

In de eindstand op de midfond is Johannes Schinkel bovenaan geëindigd, gevolgd door Schinkel-Korf en Dubbele Hakvoort, aangewezen is Wouter Kroon bovenaan geëindigd, gevolgd door Dubbele Hakvoort en Johannes Schinkel. De beste midfond duif van 2023 is voor Johannes Schinkel.

In de eerste divisie gaat de winst naar Wouter Kroon, dit geldt ook voor het aangewezen kampioenschap. De beste midfond duif in de eerste divisie is voor Dubbele Hakvoort.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.