Trainingsvluchten Fondliefhebbers

Hallo fondliefhebbers,

Het lijkt er op dat wij komend weekend kunnen aanvangen met het aangepaste vliegprogramma. De eerste marathonvlucht lijkt dan gevoelsmatig nog ver weg, maar op dinsdag 28 mei is het inkorven voor Limoges, dus nog maar 7 weken.

Ook in 2013 is PV Flevoland Urk inkorfcentrum voor alle NIC- en ZLU vluchten. Tevens worden ook nu weer alle duiven op alle NIC- en ZLU vluchten bij ons inkorflokaal opgehaald door de vervoerders.

Voor de ZLU vluchten is Jan Tekkelenburg centrumleider. Voor de NIC vluchten is onze centrumleider Meindert de Boer.

Als PV Flevoland hebben wij intern overlegd om te kijken of we onze inkorvers op de marathonvluchten nog meer kunnen ondersteunen en van dienst kunnen zijn. Wij denken dat het aanbieden van trainingsvluchten gericht naar de marathonvluchten toe een prima aanvulling kan zijn. Natuurlijk heeft u wel eens gelezen hoe sommige nationale toppers een uitgekiend trainingsprogramma hebben, met vroege lossingen in het krieken van de ochtend en late lossingen om ze net voor het vallen van de avond thuis te krijgen. Aan zo’n programma denken wij ook. Wij hebben toestemming van het afdelingsbestuur om met de klein vervoer kar, die PV Flevoland dit seizoen permanent in beheer heeft, trainingsvluchten te mogen organiseren. Wij hebben een met de duivensport gestopte voormalig top-liefhebber bereid gevonden om te chauffeuren. Wij willen graag op dinsdagavond 16 april om 20.00 uur met u daarover van gedachte wisselen in ons clublokaal. Belangrijk zal zijn of er voldoende interesse is qua liefhebbers en qua duiven om kostendekkend de trainingsvluchten te kunnen organiseren. Kunt u niet op 16 april en heeft u toch serieuze interesse, meldt mij dit per mail en geef dan tevens aan hoeveel duiven u gemiddeld gaat inkorven op de trainingsvluchten.

Tevens zullen op deze avond de centrumleiders vertellen welke schitterende prijzen er komend seizoen weer zijn te verdienen bij PV Flevoland. Wij kunnen nu al melden dat er 2 electrische fietsen met een winkelwaarde van circa 1800 euro per stuk in ons inkorflokaal staan en zo wel op de NIC- als op de ZLU vluchten is er 1 te winnen.

Komt allen en zegt het voort. Op dinsdagavond 16 april om 20.00 uur bij PV Flevoland, Vormtweg 7 N, 8322 NE Urk.

Met vriendelijke groeten,

Pieter Woord

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.