Top prestatie voor Johannes Schinkel op J31 Heusden-Zolder

480 duiven werden er vrijdag door 16 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de vierde jonge duivenwedstrijd van het seizoen. De vlucht vanuit  was 182 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een mooie vlucht waarbij de duiven goed naar huis kwamen.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst naar Comb. Wakker uit Urk. Comb. Wakker van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst weggelegd voor Johannes Schinkel  en ook de 7e en 8e plaats is voor Johannes. Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Johannes. De eerste volgende liefhebbers Robbie Vahl met plaats 2, Dubbele Hakvoort met plaats 3, Erik Korteweg met de plaatsen 4, 5, 9 en 10 en Riekelt en Jannie Brands op plaats 6.

In de eerste divisie een eerste voor Robbie Vahl, een tweede voor Dubbele Hakvoort en een derde voor Erik Korteweg. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Leontien Bonestroo.

De beste hokprestatie was voor Riekelt en Jannie Brands 86,11%, op de tweede plaats Dubbele Hakvoort met 77,78% en de derde plaats voor Schinkel-Korf met 70%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Riekelt en Jannie Brands met de 6e en 38e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Familie Zeeman.

Volgende week op zaterdag 13 augustus staat de vijfde jonge duivenvlucht op het programma vanaf Marche, dit is 332 km vliegen in een rechte lijn naar Urk, deze worden op donderdag ingekorfd. Op vrijdag kunnen de duiven worden ingekorfd voor Duiven, dit is de eerste natoervlucht, dit is 82 km vliegen in een rechte lijn naar Urk . Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.