Top prestatie voor Johannes Schinkel op E23 Sens

200 duiven werden er donderdag door 17 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de tweede dagfondwedstrijd van het seizoen. De vlucht vanuit Sens was 526 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een mooie vlucht waarbij de duiven goed naar huis kwamen.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst en de tweede plaats naar Gebroeders Jan en Hessel Ras uit Urk. Jan en Hessel van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst weggelegd voor Johannes Schinkel  en ook de 6e plaats is voor Johannes. Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Johannes. De eerste volgende liefhebbers zijn Riekelt en Jannie Brands op plaats 2 en 5, de Familie Zeeman op plaats 3, Betram van Zuiden op de  plaats 4 en 10, Wouter Kroon op plaats 7, Dubbele Hakvoort op plaats 8 en Klaas van de Berg plaats 9.

In de eerste divisie een eerste voor Bertram van Zuiden, een tweede voor Wouter Kroon en een derde voor Dubbele Hakvoort. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon .

De beste hokprestatie was voor Johannes Schinkel met 90%, op de tweede plaats Dubbele Hakvoort met 85,71% en de derde plaats voor Klaas van de Berg met 80%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Bertram van Zuiden met de 4e en 10e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Zoltan Varga.

Volgende week op zaterdag 18 juni staat de vierde midfondvlucht op het programma vanaf Rethel, dit is 360 km vliegen in een rechte lijn naar Urk. Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.