Top prestatie van Sjef Custers op M20 Chimay

Donderdagavond werden er 448 duiven ingemand  door 19 liefhebbers bij PV Flevoland voor de tweede midfondvlucht van het seizoen. De vlucht vanuit Chimay was 305 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een mooie vlucht waarbij de duiven goed naar huis kwamen.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst, niet voor de eerste keer dit seizoen, naar Maarten Hakvoort uit Urk. Maarten van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst weggelegd voor onze nestor Sjef Custers, met ruim twee kilometer voorsprong op de tweede in de vereniging. Een fantastische prestatie, van harte gefeliciteerd Sjef. Plaats nummer 2 werd ingenomen door Riekelt en Jannie Brands, gevolgd door Piet Zeeman op plaats 3 en ook plaats 6 neemt hij op geweldige wijze in. Plaats 4 is voor Bertram van Zuiden, De plaatsen 5 en 7 voor Tiemen Schinkel en Lub Korf. Op plaats 8 vinden we Robbie Vahl, op plaats 9 de gebroeders Meindert en Jan de Boer en op plaats 10 Johannes Schinkel.

In de eerste divisie een eerste plaats voor Sjef Custers, een tweede voor Bertram van Zuiden en een derde voor Robbie Vahl. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en een tweede plaats voor Leontien Bonestroo.

De beste hokprestatie was voor Schinkel-Korf met 73,33%, op de tweede plaats Wouter Kroon met 68,75% en de derde plaats wordt gedeeld door Sjef Custers en Bart Vos met 66,67%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Schinkel-Korf met de 7e en24e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Piet Zeeman.

Volgende week op zaterdag 28 mei staat voor het eerste een dubbel vlucht op het programma, op donderdagavond kan ingekorfd worden voor de eerste dagfondvlucht vanuit het Franse Sourdun en dit is 485 km vliegen in een rechte lijn naar Urk. Op vrijdag is de inkorving voor de vierde vitesse vlucht vanuit het Limburgse Weert en dit is 158 km vliegen in een rechte lijn naar Urk. Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.