Top overwinning voor Robbie Vahl op V25 Venlo

249 duiven werden er vrijdag door 16 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de zesde vitessewedstrijd van het seizoen. De vlucht vanuit Venlo  was 146 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een mooie vlucht waarbij de duiven goed naar huis kwamen.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst naar Robbie Vahl uit Dronten. Robbie van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst hierdoor uiteraard ook weggelegd voor Robbie Vahl, samen met Jolanda pakte ze deze overwinning  en ze deden dat op een fantastische manier, want ook de 2e plaats was voor hen. Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Robbie en Jolanda. De eerste volgende liefhebbers zijn Johannes Schinkel op de plaatsen 3 en 10, Erik Korteweg op plaats 4, Tiemen Schinkel en Lub Korf op plaats 5, Bart Vos op plaats 6, de familie Zeeman op de plaatsen 7 en 8 en Wouter Kroon op plaats 9.

In de eerste divisie worden de eerste twee plaatsen ingenomen door Robbie Vahl en plaats 3 is voor Erik Korteweg. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en een tweede plaats voor Leontien Bonestroo.

De beste hokprestatie was voor Wouter Kroon met 80%, op de tweede plaats Gebr. de Boer met 70% en de derde plaats voor Schinkel-Korf met 68,42%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Bart Vos met de 8e en 93e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Riekelt en Jannie Brands.

Volgende week op zaterdag 2 juli staat de vijfde midfondvlucht op het programma vanaf Chalons en Champagne, dit is 422 km vliegen in een rechte lijn naar Urk, deze duiven worden op donderdag ingekorfd. Op vrijdag kan worden ingekorfd worden de eerste leervlucht voor jonge die dit jaar zijn geboren, dit is vanuit Klarenbeek (Apeldoorn). Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.