Top overwinning voor Robbie Vahl op V23 Heusden Zolder

275 duiven werden er vrijdag door 18 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de vijfde vitessewedstrijd van het seizoen. De vlucht vanuit Heusden-Zolder  was 182 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een mooie vlucht waarbij de duiven goed naar huis kwamen.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst naar Robbie Vahl uit Dronten. Robbie van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst hierdoor uiteraard ook weggelegd voor Robbie Vahl, samen met Jolanda is dat de eerste overwinning van dit jaar en ze deden dat op een fantastische manier, want het hele podium was voor hen en ook nog eens de 6e plaats. Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Robbie en Jolanda. De eerste volgende liefhebbers zijn de Familie Zeeman op plaats 4, de combinatie Schinkel-Korf op plaats 5, Johannes Schinkel op plaats 7, Sjef Custers op plaats 8, Bertram van Zuiden op plaats 9 en Wouter Kroon plaats 10.

In de eerste divisie worden de eerste drie plaatsen ingenomen door Robbie Vahl. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en een tweede plaats voor Leontien Bonestroo.

De beste hokprestatie was voor Wouter Kroon met 100%, op de tweede plaats Bart Vos met 83,33% en de derde plaats voor Riekelt en Jannie Brands met 76,47%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Robbie Vahl met de 1e en3e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Erik Korteweg.

Volgende week op zaterdag 18 juni staat de vierde midfondvlucht op het programma vanaf Rethel, dit is 360 km vliegen in een rechte lijn naar Urk. Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.