Top overwinning voor Robbie Vahl op V16 Boxmeer

622 duiven werden er vrijdag door 19 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de eerste vlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Boxmeer,  was 113 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een lastige vlucht met een vreemd verloop. De duiven waren er voor de polder iets te vroeg eruit. Het was verre van helder.  In het samenspel NOP-Urk ging de eerste twee plaatsen naar Comb. Wakker uit Urk. Comb. Wakker van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst naar Robbie Vahl, samen met Jolanda deden ze dat op een fantastische manier, want naast de eerste was ook de tweede plek voor hen, met slechts 1 seconde verschil.  Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Robbie en Jolanda. De eerste volgende liefhebbers volgen op 1 ¾ minuut en zijn  Dubbele Hakvoort op plaats 3 en 7, Pieter Woord op plek 4, Wouter Kroon op plek 5, Sjef Custers op plek 6, Gebr. Meindert en Jan de Boer op plek 8, Comb. Tiemen Schinkel en Lub Korf op plek 9 en Klaas van de Berg op plek 10

In de eerste divisie is de eerste plaats voor Dubbele Hakvoort, Pieter Woord op plek 2 en Wouter Kroon op plek 3.  Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en tweede Leontien Boonestroo.

De beste hokprestatie is voor Frank Kempers met 83,33%, op de tweede plaats Robbie Vahl met 74,51% en op plaats 3 Pieter Woord met 74%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Sjef Custers met de 30e en 40e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is ook voor Erik Korteweg.

Volgende week op zaterdag 29 april staat de tweede vitessevlucht op het programma vanuit het Limburgse Weert, dit is 158 km vliegen in een rechte lijn naar Urk. Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.