Top overwinning voor Robbie Vahl op J29 Boxmeer

637 duiven werden er vrijdag door 17 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de tweede jonge duivenvlucht van het seizoen. De vlucht vanuit Boxmeer,  was 113 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een lastige vlucht voor de onervaren jonge duiven.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst naar Comb. Wakker uit Urk. Comb. Wakker van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst naar Robbie Vahl, samen met Jolanda deden ze dat op een fantastische manier, want naast de eerste was ook de derde plek voor hen. Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Robbie en Jolanda. De eerste volgende liefhebbers zijn  de Combinatie Riekelt en Jannie Brands op de plaatsen 2 en 10, Erik Korteweg op de plaatsen 4, 7 en 8, Klaas van de Berg op plaats 5, Dubbele Hakvoort op plaats 6 en Dirk Vahl op plaats 9.

In de eerste divisie is de eerste en tweede plaats voor Robbie Vahl, op plaats 3 Erik Korteweg.  Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en tweede Leontien Boonestroo.

De beste hokprestatie is voor Robbie Vahl met 76,47%, op de tweede plaats Van de Berg Pigeons met 68,85% en op plaats 3 Frank Kempers met 65,52%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Erik Korteweg met de 19e en 75e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is ook voor Erik Korteweg.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.