Super prestatie van Bart Vos op V21 Weert

Vrijdagavond werden er 274 duiven ingemand  door 18 liefhebbers bij PV Flevoland voor de vierde vitessevlucht van het seizoen. De vlucht vanuit Weert was 158 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een pittige vlucht met wind tegen, waarbij de duiven goed naar huis kwamen.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst  naar Jan Bos uit Ens, die het hele podium in beslag nam.  Jan van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst op grandioze wijze weggelegd voor Bart Vos . Een fantastische prestatie, van harte gefeliciteerd Bart. Plaats nummer 2 werd ingenomen door Bertram van Zuiden, gevolgd door Robbie Vahl op de plaatsen 3, 5 en 8. Tiemen Schinkel en Lub Korf zijn goed voor de 4e en 6e plaats, Johannes Schinkel vinden we terug op plaats 7 en Erik Korteweg op plaats 9 en 10.

In de eerste divisie een eerste plaats voor Bertram van Zuiden, een tweede en derde voor Robbie Vahl. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Leontien Bonestroo en een tweede plaats voor Wouter Kroon.

De beste hokprestatie was voor Wouter Kroon met 87,50%, op de tweede plaats Schinkel-Korf met 85% en de derde plaats voor Robbie Vahl  met 77,78%

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Bart Vos met de 1e en 16e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Siebrand Stavasius.

Volgende week op Pinksterzaterdag 4 juni staat voor de derde keer Chimay (midfondvlucht) op het programma en dit is 305 km vliegen in een rechte lijn naar Urk.  Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.