Super overwinning voor Johannes Schinkel op V18 Heusden-Zolder

529 duiven werden er vrijdag door 17 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de tweede vitessevlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit het Belgische motorracecircuit Heusden-Zolder,  was 182 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een vlucht met een redelijk verloop. In het samenspel NOP-Urk ging de eerste plaats naar Comb. Wakker uit Urk. Comb. Wakker van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst naar Johannes Schinkel,  met 35 seconde verschil op nummer 2.  Niet alleen plek 1 was voor Johannes, maar ook de plaatsen 5 en 8. Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Johannes. De eerste volgende liefhebbers zijn Klaas van de Berg op plek 2, Dirk Vahl op plaats 3. Tiemen Schinkel en Lub Korf op de plaatsen 4, 9 en 10, Erik Korteweg op plaats 6 en Robbie Vahl op plaats 7.

In de eerste divisie is de eerste plaats voor Klaas van de Berg, Dirk Vahl op plek 2 en Erik Korteweg op plek 3.  Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en tweede Leontien Boonestroo.

De beste hokprestatie is voor Johannes Schinkel met 85%, de tweede plaats voor Klaas van de Berg 72.73% en op plaats drie Dubbele Hakvoort met 71,43%

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor comb. Schinkel-Korf met de 33e en 47e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Frank Kempers.

Volgende week op zaterdag 13 mei staat de eerste midfondvlucht op het programma vanuit het Franse Etroeungt, dit is 311 km vliegen in een rechte lijn naar Urk. Allen veel succes.

 

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.