Steun Piet!!!

Ons lid Piet Zeeman (penningmeester PV Flevoland) is naast fanatiek duivenmelker ook een doorzettende hobby wielrenner.

Op 2e pinksterdag heeft hij nog de Elfstedentocht voor wielrenners (240 km) uitgereden. 

Zelf werkt hij al meer dan 25 jaar bij het bekende fietsenmerk Giant. Dit bedrijf sponsort, door bemiddeling van Piet, op meerdere onderdelen de duivensport. Hierdoor wordt onze hobby toch een stuk eenvoudiger.

Nu doet Piet een beroep op de duivenmelkers om hem te sponsoren.

Eind juni gaat Piet de Stelviopas beklimmen. Deze berg in de Dolomieten is vooral bekend uit de Giro d’ Italia. Dit jaar won daar Thomas de Gendt van de Nederlandse wielerploeg Vacansoleil.

Piet gaat dit samen met zijn collega’s doen voor goede doelen. Daar haalt hij dan ook geld voor op.

Via onderstaande links kunt u hem sponsoren. Ook kunt u hem een mail sturen pzeeman@giant-europe.com, dan kunt u met hem afstemmen wat u hem wilt sponsoren en hoe dit bedrag op de juiste plek terecht komt.

DOEN !!!

 

Van: Piet Zeeman <pzeeman@giant-europe.com

Datum9 mei 2012 16:03:55 GMT+02:00

Aan: De Postduivensport
Onderwerp: StelvioChallenge 2012

Wie wil sponsoren ?

Met vriendelijke groeten
Piet
Selvio ChallengePim Foundation
 

 “Team Giant Europe”  gaat voor De Stelvio Challenge !

 
22 kilometer, 43 haarspeldbochten en 1.540 meter hoogteverschil: cijfers die er niet om liegen en de beroemde Stelviopas in Noord-Italië één van Europa’s zwaarste fietsbergen maken. Deze beklimming staat garant voor adembenemende uitzichten en biedt fietsers een geweldige uitdaging.
 
Van 20 tot en met 24 juni vindt hier voor het derde jaar op rij de Stelvio Challenge plaats, een initiatief ten behoeve van stichting Pim en CliniClowns.
De Pim Foundation is de organisator en is een initiatief van Ton van der Veer en zet zich in voor het welzijn van ernstig zieke en gehandicapte kinderen. CliniClowns is voor de meeste onderons wel bekend, zij proberen zieke kinderen even hun ziekte te laten vergeten door de inzet van clowns.
 
De Stelvio Challenge zelf is op zaterdag 23 juni waarbij de Stelviopas (westzijde vanaf Bormio) beklommen wordt. Voor degene die dit nog niet genoeg vinden is er tevens  de mogelijkheid om op deze dag de Stelvio ook van de andere zijden te beklimmen, vanuit Prato en Santa Maria (CH). Deze challenge wordt, net als andere jaren, begeleidt door fysiotherapeuten, diverse verzorgingsposten, motorrijders en technici.
 
Logo Stevliopas
 
Dit jaar zal het “Team Giant Europe” deze Dolomietenreus bedwingen om geld in te zamelen voor bovenstaande goede doelen.
We hebben hierbij jullie steun hard nodig om een mooi bedrag bij elkaar te fietsen.
Reis en verblijf zijn inmiddels geregeld zodat iedere euro die er gesponsord wordt ten goede komt van stichting Pim en CliniClowns.
 
Kijk voor de sponsormogelijkheden op:
Hier ziet u alle deelnemers van “Team Giant Europe”.
Door een deelnemer te selecteren ziet u de button “sponsor mij” , doormiddel van deze button is het mogelijk de bijdrage te doneren. Elk gewenst bedrag, hoe klein ook, is welkom.
Alle individuele bedragen worden opgeteld bij het sponsor bedrag van “Team Giant Europe”
 
Meer informatie over stichting Pim staat op www.stichting-pim.nl. Meer informatie over de CliniClowns vindt u op www.cliniclowns.nl
 
Bedankt voor jullie steun,
 
“Team Giant Europe”                              CliniClowns
image004    
 

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.