Sterk spel Comb.B.van Zuiden op Pommeroeul oude duiven


Op Pommeroeul konden ook nog oude duiven worden ingemand en 53 duiven werden op dit concours ingezet. De duiven werden om 11.45 uur gelost met een matige zuidwestenwind. Het was Johannes Schinkel die op dit concours een zesde plek in de afdeling scoorde. Johannes van harte proficiat met dit mooie resultaat.

Bij PV Flevoland stond er op deze vlucht geen maat op Bertram van Zuiden en Patrick Slabbekoorn. Bertram en Patrick scoorden de eerste, tweede, derde, vierde, vijfde en tiende plek en dat is een topprestatie. Bertram en Patrick van harte proficiat met deze fantastische serie.

Piet en Simon Zeeman werden keurig zesde met hun tweede getekende duif de 185. Harm Gnodde deed weer precies wat hij moest doen en met zijn eerstgetekende 315 werd een mooie zevende plek gescoord. Op het laatste moment werd nog besloten om deze Pommeroeul ook te tellen voor het Zomer Oud kampioenschap. Harm wist nog niet of hij wel mee zou doen, toch maar drie duifjes mee en per saldo blijft Harm eerste Zomer Oud onaangewezen en eerste Zomer Oud aangewezen. Leo Bron deed ook goed mee en zijn Belgische duif de 136 behaalde een mooie achtste plek. Gerrit Wakker was de hele week voor zaken in Noorwegen, maar zijn jeugdigde hokverzorger Johan Bakker zorgde voor een keurige negende plek.

Komende week de eerste puntenvlucht voor de natour op Gennep.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.