Schinkel-Korf wederom van nationaal hoog nivo op E29 Issoudun

Donderdagavond werden er 86 duiven ingemand  door 8 liefhebbers bij PV Flevoland voor de Nationale dagfondwedstrijd vanuit Issoudun. De vlucht vanuit het Franse Issoudun was 685 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een pittige vlucht, waarbij Urk heel goed scoorde op Nationaal nivo.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst  naar de Gebr. Ras uit Urk.  Jan en Hessel van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst op grandioze wijze weggelegd voor Tiemen Schinkel en Lub Korf .Naast een 1e en 3e, , 9e en 10e plaats in de vereniging, werden zij ook 6e tegen 2.024 duiven.  Een fantastische prestatie, van harte gefeliciteerd Tiemen en Lub. Ook Johannes Schinkel scoorde op Natioanaal hoog nivo, naast een 2e plaats in de vereniging, werd hij 10e tegen 2.024 duiven.  Klaas van de Berg op plaats 4, Riekelt en Jannie Brands op plaats 5 en Bertram van Zuiden op de plaatsen 6, 7 en 8.

In de eerste divisie een eerste plaats voor Klaas van de Berg, een tweede en derde plaats voor Bertram van Zuiden. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en een tweede plaats voor Leontien Bonestroo.

De beste hokprestatie was voor Schinkel-Korf met 90%, op de tweede plaats Klaas van de Berg met 60% en de derde plaats voor R&J. Brands met 53,33%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Schinkel-Korf met de 1e en 9e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Riekelt en Jannie Brands.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.