Schinkel-Korf van nationaal hoog nivo op E25 Saulieu

Donderdagavond werden er 134 duiven ingemand  door 14 liefhebbers bij PV Flevoland voor de derde dagfondvlucht van het seizoen. De vlucht vanuit het Oost Franse Saulieu was 606 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een goed lopende vlucht, waarbij het aantal km’s  het veld iets uit elkaar haalt.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst  naar Schinkel-Korf uit Urk.  Tiemen en Lub van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst op grandioze wijze weggelegd voor Tiemen Schinkel en Lub Korf .Naast een 1e en 3e plaats in de vereniging, werden zij ook 5e tegen 3.954 duiven.  Een fantastische prestatie, van harte gefeliciteerd Tiemen en Lub. Plaats nummer 2 werd ingenomen door Johannes Schinkel.  Dubbele Hakvoort op plaats 4, Jelle Roskam op de plaatsen 5 en 8, Riekelt en Jannie Brands op de plaatsen 6, 7 en 10. Op plaats 9 Erik Korteweg terug te vinden.

In de eerste divisie een eerste plaats voor Dubbele Hakvoort, een tweede en derde plaats voor Jelle Roskam. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en een tweede plaats voor Leontien Bonestroo.

De beste hokprestatie was voor Johannes Schinkel met 90%, op de tweede plaats Riekelt en Jannie Brands met 78,57% en de derde plaats voor Schinkel-Korf met 66,67%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Schinkel-Korf met de 1e en 13e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Erik Korteweg.

Volgende week op zaterdag 2 juli staat de vijfde midfondvlucht op het programma vanaf Chalons en Champagne, dit is 422 km vliegen in een rechte lijn naar Urk, deze duiven worden op donderdag ingekorfd. Op vrijdag kan worden ingekorfd worden de eerste leervlucht voor jonge die dit jaar zijn geboren, dit is vanuit Klarenbeek (Apeldoorn). Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.