Schinkel-Korf uitmuntend op J34 Etroeungt

301 duiven werden er vrijdag door 9 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de zevende jonge duivenwedstrijd van het seizoen. De vlucht vanuit  was 311 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een pittige vlucht waarbij de duiven uiteindelijk goed naar huis toe kwamen.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst naar Klaas Hoekstra uit Urk. Klaas van harte gefeliciteerd met deze mooie prestaties.

Bij PV Flevoland was de winst weggelegd voor Tiemen Schinkel en Lub Korf. Naast de eerste plaats maakte ze een mooie serie met de plaatsten 2, 3 , 4, 6, 8 en 10. Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Tiemen en Lub. De eerst volgende liefhebber is Klaas van de Berg met plaats 5 en Erik Korteweg met plaats 7 en 9.

In de eerste divisie een eerste voor Klaas van de Berg en een  tweede en derde voor Erik Kortweg.

De beste hokprestatie was voor Klaas van de Berg met 76,19%, een tweede plaats voor Riekelt en Jannie Brands met 75,86% en een derde voor Schinkel-Korf met 68,18%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Schinkel-Korf met de 6e en 42e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Erik Korteweg.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.