Schinkel-Korf topwinnaars vijfde midfond M26 Chalons en Champagne

Donderdagavond werden er 270 duiven ingemand  door 14 liefhebbers bij PV Flevoland voor de vijfde midfondvlucht van het seizoen. De vlucht vanuit het Franse Chalon en Champagne was 422 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een goed lopende vlucht met mooi weer.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst  naar Fokke Gnodde uit Urk. Fokke van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst op grandioze wijze weggelegd voor Tiemen Schinkel en Lub Korf . Een fantastische prestatie, van harte gefeliciteerd Tiemen en Lub. Ook de plaatsen 3, 7 en 8 worden ingenomen door Tiemen en Lub. Plaats nummer 2 werd ingenomen door Robbie Vahl, die een fantastische prestatie neer lag door ook de plaats 9 in te nemen. Familie Zeeman vinden we terug op plaats 4. De combinatie Riekelt en Jannie Brands vinden we terug op plaats 5. Dubbel e Hakvoort op plaats 6 en Jelle Roskam op plaats 10.

In de eerste divisie een eerste en derde plaats voor Robbie Vahl, een tweede plaats is er voor Dubbele Hakvoort. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en een tweede plaats voor Leontien Bonestroo.

De eerste plek bij de  beste hokprestatie wordt gedeeld door Johannes Schinkel en de combinatie Schinkel-Korf met 70%, op plaats 3 staat Riekelt en Jannie Brands met 69,23%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Schinkel-Korf met de 7e en 19e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor de Familie Zeeman..

Volgende week hebben we de vierde dagfond vlucht vanuit Vierzon, met een donderdag inkorving, en dit is 656 km vliegen in een rechte lijn naar Urk.  Op vrijdag kan er ingekorfd worden voor de laatste vitessevlucht vanuit Weert, dit is 158 km vliegen in een rechte lijn naar Urk. Ook kunnen de jonge duiven op vrijdag worden ingekorfd voor de tweede oefenvlucht vanuit Klarenbeek. Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.