Schinkel-Korf topwinnaars eerste jonge duivenvlucht J28 Duiven

Vrijdagavond werden er 412 duiven ingemand  door 14 liefhebbers bij PV Flevoland voor de eerste jonge duivenvlucht van het seizoen. De vlucht vanuit Gelderse Duiven was 82 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een lastige vlucht voor de jonge duiven, die de ervaring nog missen om de oriëntatie altijd op orde te krijgen.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst  naar Maarten Hakvoort uit Urk.  Maarten van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst op grandioze wijze weggelegd voor Tiemen Schinkel en Lub Korf . Een fantastische prestatie, van harte gefeliciteerd Tiemen en Lub. Een geweldige prestatie was er ook voor Johannes Schinkel met 6 duiven bij de eerste 10, op plaats 2, 3, 5, 8, 9 en 10. Wouter Kroon op plaats 4 en Klaas van de Berg op de plaatsen 6 en 7.

In de eerste divisie een eerste plaats voor Wouter Kroon, een tweede  en een derde voor Klaas  van de Berg. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon, een tweede plaats voor Leontien Bonestroo en een derde plaats voor Joas van Zuiden.

De beste hokprestatie was voor Riekelt en Jannie Brands met 78,57%, op de tweede plaats Schinkel-Korf met 64,81% en de derde plaats voor Wouter Kroon met 63,33%

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Dirk Vahl met de 73e en 86e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Gebr. de Boer.

Volgende week op zaterdag 23 juli staat de laatste dagfondvlucht, het is gelijk een vlucht die door heel Nederland wordt gevlogen, deze vlucht is vanaf Issoudun, dit is 686 km vliegen in een rechte lijn naar Urk, deze wordt op donderdagavond ingekorfd. Op vrijdagavond staat de tweede jonge duivenvlucht op het programma vanaf Boxmeer, dit is 114 km in een rechte lijn naar Urk. Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.