Schinkel-Korf topwinnaars eerste dagfondvlucht E21 Sourdun

Donderdagavond werden er 345 duiven ingemand  door 19 liefhebbers bij PV Flevoland voor de eerste dagfondvlucht van het seizoen. De vlucht vanuit het Franse Sourdun was 485 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een pittige vlucht met wind tegen, waarbij de duiven hard moesten werken om thuis te komen.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst  naar Coen Brugman uit Luttelgeest.  Coen van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst op grandioze wijze weggelegd voor Tiemen Schinkel en Lub Korf . Een fantastische prestatie, van harte gefeliciteerd Tiemen en Lub. Plaats nummer 2 werd ingenomen door Bertram van Zuiden, die een fantastische prestatie neer lag door ook de plaatsen 8 en 9 in te nemen. De Combinatie Riekelt en Jannie Brands vinden we terug op de plaatsen 3 en 7. Plaats 4 is voor Dirk Vahl, plaats 5 voor Robbie Vahl. Plaats 6 voor de Gebroeders de Boer. Op plaats 10 vinden we Pieter Woord.

In de eerste divisie een eerste plaats voor Bertram van Zuiden, een tweede voor Dirk Vahl en een derde voor Robbie Vahl. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en een tweede plaats voor Leontien Bonestroo.

De beste hokprestatie was voor Riekelt en Jannie Brands met 80%, op de tweede plaats Bertram van Zuiden met 72% en de derde plaats voor Pieter Woord met 69,77%

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Bertram van Zuiden met de 9e en 25e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Pieter Woord.

Volgende week op Pinksterzaterdag 4 juni staat voor de derde keer Chimay (midfondvlucht) op het programma en dit is 305 km vliegen in een rechte lijn naar Urk.  Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.