Schinkel-Korf super op F35 Heusden-Zolder

151 duiven werden er vrijdag door 8 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de achtste jonge duivenvlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Heusden-Zolder,  was 181 km voor de duiven om naar Urk te vliegen.  In het samenspel NOP-Urk ging de eerste  plaats naar combinatie Wakker uit Urk. Combinatie Wakker van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de overwinning voor Tiemen Schinkel en Lub Korf, ze zetten een geweldige serie neer met de 1e , 5e, 6e en 8e plaats, Tiemen en Lub van harte gefeliciteerd met deze uitzonderlijke prestatie. De volgende liefhebbers zijn Johannes Schinkel op de plaatsen 2-4 en 7, Wouter Kroon op de plaatsen 3 en 10, Frank Kempers op plaats 9.

In de eerste divisie is de eerste en derde plaats voor Wouter Kroon, de tweede plaats voor Frank Kempers.

De beste hokprestatie is voor Johannes Schinkel met 72,22%, op plaats 2 Frank Kempers met 66,67% en op plaats 3 Klaas van den Berg met 60%

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Erik Korteweg met de 17e en 22e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is ook voor Erik Korteweg.

Zaterdag 9 september worden de  twee laatste vluchten van het seizoen vervlogen, op donderdag kan er ingekorfd worden voor de negende Jonge duivenvlucht vanuit Chalon en Champagne, 413 km in een rechte lijn naar Urk, op vrijdag kan er ingekorfd worden voor de vijfde natoervlucht vanuit Marche, 261 km in een rechte lijn naar Urk. Iedereen veel succes.

Na het seizoen wordt vanuit PV Flevoland vijf weken lang de najaarsklassiekers. 11 inkorflokalen in heel Nederland zetten de deuren open om duiven te zetten voor deze wedstrijden. De hoofd organisatie vindt plaats vanuit Urk. Deze wedstrijden worden al 18 jaar georganiseerd. Er wordt tijdens deze wedstrijden geld opgehaald voor het Ronald McDonaldhuis in Beesterzwaag. De afgelopen 18 jaar is al ruim 50.000 euro opgehaald.

 

 

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.