Schinkel-Korf haalt uit op M24 Arlon

275 duiven werden er vrijdag door 14 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de vierde midfond vlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuitArlon,  was 332 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Onder goede vliegomstandigheden werd de vlucht vervlogen met een wisselvallige start, maar verder goed verloop. In het samenspel NOP-Urk gingen de eerste plaats naar Cees Korf uit Urk. Cees van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de combinatie Tiemen Schinkel en Lub Korf de grote winnaars. Met de plaatsen 1, 2, 4, 6,9 en 10 waren ze de concurrentie ruim de baas. Van harte gefeliciteerd Tiemen en Lub met deze mooie prestatie. De eerst volgende liefhebbers zijn Johannes Schinkel met de plaatsen 3 en 7, Dubbele Hakvoort met de plaats 5 en Frank Kempers op plaats 8.

In de eerste divisie is de eerste plaatsvoor Frank Kempers, plaats 2 voor Wouter Kroon en plaats 3 voor Kaas van de Berg.

De beste hokprestatie is voor Johannes Schinkel met 88,89%, op de tweede plaats Schinkel-Korf met 81,25% en op plaats 3 Robbie Vahl 68,18%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Tiemen Schinkel en Lub Korf met de 2e en 9e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Dirk Vahl.

In de tussenstanden van de midfond vinden we Johannes Schinkel op kop, gevolgd door Schinkel-Korf en Robbie Vahl. in de competitie van de aangewezen duiven staat Wouter Kroon op kop, gevolgd door Robbie Vahl en Schinkel-Korf.

In het tussenklassement voor het Generaal vinden we Schinkel-Korf op kop, gevolgd door Robbie Vahl en Johannes Schinkel, in de competitie van de aangewezen duiven staat Robbie Vahl op kop, gevolgd door Wouter Kroon en Dubbele Hakvoort.

In dit weekend werd een klassieker in de Nederlandse Duivensport vervlogen. Onze clubgenoten Meindert en Jan de Boer behaalde een fantastisch resultaat met een vijfde van geheel Friesland op deze vlucht vanuit St. Vincent, wat 1.125km in een rechte lijn is naar Urk. Ze werden vrijdagmorgen om 11.00 uur gelost en de duif kwam zaterdag om 12.04 uur thuis. Meindert en Jan van harte gefeliciteerd met deze fantastische prestatie.

Zaterdag 24 juni worden twee vluchten vervlogen, op donderdag kan er ingekorfd worden voor de derde  dagfondvlucht vanuit Saulieu, 606 km in een rechte lijn naar Urk, op vrijdag kan er ingekorfd worden voor de zesde vitessevlucht vanuit Weert, 158 km in een rechte lijn naar Urk. Iedereen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.