Schinkel-Korf geweldig op V18 Duffel

372 duiven werden er vrijdag door 13 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de derde vitessevlucht  van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Duffel, wat 190 km voor de duiven is om naar Urk te vliegen. De omstandigheden waren goed genoeg voor een vroege lossing.  In het samenspel NOP-Urk ging de eerste  plaats naar Gebr. de Vries uit Urk. Gebr. de Vries van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de overwinning voor Schinkel-Korf , zij deden dit op geweldige wijze, want  naast de 1e was ook de 3e , 7e , 8e  plaats zijn deel . De eerst volgende liefhebbers zijn Erik Korteweg op plaats 4, Johannes Schinkel op plaats 2, 5 en 6, Dubbele Hakvoort op plaats 9 en Maarten Wijnand op plaats 10.

In de eerste divisie is de eerste en derde plaats voor Erik Korteweg, tweede plaats Maarten Wijnand

De beste hokprestatie is voor Schinkel-Korf met 93.55%, op plaats 2 Johannes Schinkel met 82.35% en op plaats 3 Klaas van den Berg met 80%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Wouter Kroon met de 12e en 24e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Bertram en Joas van Zuiden

Zaterdag 11 mei kan er ingekorfd worden  op vrijdag  voor de eerste midfondvucht vanuit Momignies, 308 km in een rechte lijn naar Urk.  Iedereen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.