Schinkel-Korf bovenaan op de laatste vitessevlucht V27 Weert

Vrijdagavond werden er 185 duiven ingemand  door 13 liefhebbers bij PV Flevoland voor de laatste vitessevlucht van het seizoen. De vlucht vanuit het Limburgse Weert was 158 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een goed lopende vlucht met redelijk weer.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst  naar Jan Bos uit Ens. Jan van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst op grandioze wijze weggelegd voor Tiemen Schinkel en Lub Korf . Een fantastische prestatie, van harte gefeliciteerd Tiemen en Lub. Plaats nummer 2 werd ingenomen door Robbie Vahl, die een fantastische prestatie neer lag door ook de plaats 4e en 7e plaats in te nemen. Familie Zeeman vinden we terug op plaats 5, 9 en 10. Johannes Schinkel op plaats 3, 6 en 8.

In de eerste divisie een eerste, tweede en derde plaats voor Robbie Vahl. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en een tweede plaats voor Leontien Bonestroo.

De eerste plek bij de  beste hokprestatie is voor Johannes Schinkel met 100%, op plaats 2 Wouter Kroon 90% en op plaats 3 Familie Zeeman met 60%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Jelle Roskam met de 11e en 45e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Erik Korteweg.

Volgende week hebben we de laatste midfondvlucht vanuit Dizy le Gros, met een donderdag inkorving, en dit is 355 km vliegen in een rechte lijn naar Urk.  Op vrijdag kan er ingekorfd worden voor de eerst jonge duivenvlucht vanuit Duiven, en dit is 82 km vliegen in een rechte lijn naar Urk. Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.