Sarwin Bos winnaar op zijn eerste vlucht op V16 Boxmeer

340 duiven werden er vrijdag door 12 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de eerste vitessevlucht  van het seizoen 2024. De vlucht vanuit Boxmeer, wat 113 km voor de duiven is om naar Urk te vliegen. Het duurde even voordat het weer goed genoeg was om te lossen, maar om 12.45 uur lukte dit goed.  In het samenspel NOP-Urk ging de eerste  plaats naar, de sympathieke voorzitter van de vereniging in Emmeloord, Nick van Adrichem uit Emmeloord. Nick van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de overwinning voor Sarwin Bos , hij deed voor de allereerste keer mee met een wedvlucht en gelijk eerste, grote klasse . De eerst volgende liefhebbers zijn Maarten Wijnand op plaats 2 en 5, Johannes Schinkel op plaats 3, Klaas van den Berg op plaats 4, Schinkel-Korf op plaats 6-7 en 9, Erik Korteweg op plaats 8 en Bertram en Joas van Zuiden op plaats 10.

In de eerste divisie is de eerste plaats voor Sarwin Bos, tweede plaats is voor Maarten Wijnand, derde plaats voor Klaas van den Berg.

De beste hokprestatie is voor Johannes Schinkel met 86,67%, op plaats 2 Maarten Wijnand met 81.08% en op plaats 3 Klaas van den Berg 60%

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Bertram en Joas van Zuiden met de 163e en 168e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Schinkel-Korf

Zaterdag 27 april kan er ingekorfd worden  op vrijdag  voor de tweede vitessevucht vanuit Luyksgestel, 155 km in een rechte lijn naar Urk.  Iedereen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.