Robbie Vahl uitzonderlijk goed op V25 Weert

238 duiven werden er vrijdag door 14 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de zesde vitesse vlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Weert,  was 158 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. De duiven waren voor de hoge temperaturen gelost en konden op die manier rekenen op een prettige vlucht.  In het samenspel NOP-Urk gingen de eerste twee plaatsen naar Jan Bos uit Ens. Jan van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de grote overwinnaar Robbie Vahl, samen met Jolanda deden ze dat op een fantastische manier, want naast de eerste was ook de 2e, 4e en 5e  plaats voor hen.  Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Robbie en Jolanda. De eerste volgende liefhebbers zijn Tiemen Schinkel en Lub Korf op de plaatsen 3, 6 en 10, Dubbele Hakvoort op plaats 7, Bart Vos op plaats 8 en Wouter Kroon op plaats 9.

In de eerste divisie is de eerste plaats voor Dubbele Hakvoort, Bart Vos op plaats 2 en Wouter Kroon op plaats 3.  Bij de jeugdige een eerste plaats Leontien Boonestroo.

De beste hokprestatie is voor Johannes Schinkel met 100%, op de tweede plaats Schinkel-Korf  met 93,75% en op plaats 3 Wouter Kroon met 64,29%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Robbie Vahl met de 1e en 5e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Piet Bakker.

Zaterdag 1 juli worden twee vluchten vervlogen, op donderdag kan er ingekorfd worden voor de vijfde midfondvlucht vanuit Chalon en Champagne, 422 km in een rechte lijn naar Urk, op vrijdag kan er ingekorfd worden voor de eerste trainingsvlucht voor jonge duiven die dit jaar zijn geboren vanuit Klarenbeek. Iedereen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.