Robbie Vahl is dit jaar onverslaanbaar, eerste op M22 Arlon

414 duiven werden er vrijdag door 18 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de derde midfond vlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Arlon,,  was 332 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. In de duivensport vinden ze een vluchtje met een Noordenwind en mooi weer de meest eerlijke vluchten. De duivenliefhebbers kunnen dit jaar hun hart ophalen, deze omstandigheden zijn er al veel geweest in 2023.  In het samenspel NOP-Urk ging de eerste plaats naar Arie van Urk uit Urk, deze prestatie was tevens goed voor de afdelingsoverwinning tegen 11.396 duiven. Arie van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was voor de de winst voor Robbie Vahl, samen met Jolanda deden ze dat op een fantastische manier, hiermee hebben ze een 100% score met eerste plaatsen op de midfond en het is de vierde overwinning dit jaar. Naast de eerste plaats pakken ze ook nog eens plaats 3, 4, 5 en 9. Onverslaanbaar dus !!  Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Robbie en Jolanda. De eerste volgende liefhebbers zijn Wouter Kroon op plaats 2, Johannes Schinkel op plaats 6, Dubbele Hakvoort op plaats 7, Erik Korteweg op plaats 8 en combinatie Schinkel-Korf op plaats 10.

In de eerste divisie is de eerste voor Wouter Kroon, op plaats 2 Dubbele Hakvoort en op plaats 3 Erik Korteweg.  Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en tweede Leontien Boonestroo.

De beste hokprestatie is Bart Vos met 100%, een tweede plaats voor Johannes Schinkel met 89,47% en Dubbele Hakvoort met 86,67%

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Robbie Vahl met de 1e en 3e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Erik Korteweg.

Zaterdag 10 juni worden twee vluchten vervlogen, op donderdag kan er ingekorfd worden voor de tweede dagfondvlucht vanuit Sens, 526 km in een rechte lijn naar Urk, op vrijdag kan er ingekorfd worden voor de vijfde vitessevlucht vanuit Heusden-Zolder, 182 km in een rechte lijn naar Urk. Iedereen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.