Robbie Vahl dendert door op M20 Etroeungt

380 duiven werden er vrijdag door 17 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de tweede midfond vlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Etroeungt,  was 312 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. In de duivensport vinden ze een vluchtje met een Noordenwind en mooi weer de meest eerlijke vluchten. De duivenliefhebbers konden afgelopen zaterdag hun hart ophalen, want deze omstandigheden waren aanwezig.  In het samenspel NOP-Urk gingen de eerste drie plaatsen naar Klaas Hoekstra uit Urk, deze prestatie was tevens goed voor de afdelingsoverwinning tegen 14.071 duiven. Klaas van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was voor de derde keer, en tweedekeer op rij, dit jaar de winst voor Robbie Vahl, samen met Jolanda deden ze dat op een fantastische manier, want naast de eerste was ook de3e plaats voor hen.  Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Robbie en Jolanda. De eerste volgende liefhebbers Bertram en Joas van Zuiden op plaats 2, Dubbele Hakvoort op plaats 4 en 5, Johannes Schinkel op plaats 6 en 9, Klaas van de Berg op plaats 7, Bart Vos op plaats 8 en Wouter Kroon op plaats 10

In de eerste divisie is de eerste en tweede plaats voor Dubbele Hakvoort, Klaas van de Berg op plek 3.  Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en tweede Leontien Boonestroo.

De beste hokprestatie is voor Dubbele Hakvoort met 92,86%, op de tweede plaats Johannes Schinkel met 90% en op plaats 3 Robbie Vahl 85%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Robbie Vahl met de 1e en 34e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is ook voor Dirk Vahl.

In de tussenstanden van de midfond vinden we Robbie Vahl op kop, gevolgd door Johannes Schinkel en Schinkel-Korf, in de competitie van de aangewezen duiven staat Schinkel-Korf op kop, gevolgd door Robbie Vahl en Johannes Schinkel, de beste duif op de midfond is van Schinkel-Korf

In het tussenklassement voor het Generaal Kort staat Robbie Vahl op kop, gevolgd door Schinkel-Korf en Dubbele Hakvoort, in de competitie van de aangewezen duiven staat Robbie Vahl op kop, gevolgd door Schinkel-Korf en Wouter Kroon, de beste duif in het overal klassement op de korte afstanden is van Robbie Vahl.

Zaterdag 27 mei worden twee vluchten vervlogen, op donderdag kan er ingekorfd worden voor de eerste dagfondvlucht vanuit Sourdun, 485 km in een rechte lijn naar Urk, op vrijdag kan er ingekorfd worden voor de vierde vitessevlucht vanuit Weert, 158 km in een rechte lijn naar Urk. Iedereen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.