Robbie Vahl blijft dit jaar onverslaanbaar, eerste op V23 Heusden Zolder

193 duiven werden er vrijdag door 15 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de vijfde vitess vlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit het motorcircuit Heusden-Zolder,   182 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Afgelopen weekend werden de duiven geconfronteerd met een Oostenwind en strakke luchten, iets wat zware omstandigheden zijn voor de duiven.  In het samenspel NOP-Urk ging de eerste plaats naar Maarten Hakvoort uit Urk, deze prestatie was tevens goed voor een tweede in gehele afdeling  tegen 8.987 duiven. Maarten van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de de winst voor Robbie Vahl, samen met Jolanda deden ze dat op een fantastische manier. De 593 van 2021 pakte dit jaar al voor de derde maal  de overwinning naast deze Heusden-Zolder, ook een eerste op Entroengt 20-05 en op Boxmeer 22-04. Daarnaast nog een 3e, 7e, 20e, 26e en 40e .  Een echte winnaar dus. Van harte gefeliciteerd Robbie en Jolanda.

De eerst volgende liefhebbers zijn Johannes Schinkel op de plaatsen 2 en 9, Comb. Schinkel-Korf met de plaatsen 3, 4 en 7, Familie Zeeman op plaats 5, Wouter Kroon op plaats 6, Bart Vos op plaats 8 en Comb. B en J van Zuiden op plaats 10

In de eerste divisie is de eerste voor Familie Zeeman, op plaats 2 Wouter Kroon en op plaats 3 Bart Vos.  Bij de jeugdige een eerste plaats voor Leontien Boonestroo.

Bij de beste hokprestatie vinden we Bart Vos en Wouter Kroon beide met 75% op de eerste plaats, op plaats drie Johannes Schinkel met 70%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Dubbele Hakvoort met de 16e en 17e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Robbie Vahl.

In de tussenstand op de vitesse staan Tiemen Schinkel en Lub Korf op plaats 1, op korte afstand gevolgd door Robbie Vahl op plaats 2 en Wouter Kroon op plaats 3. In het aangewezen kampioenschap staat Robbie Vahl op plaats 1, Schinkel-Korf op plaats 2 en Wouter Kroon op plaats 3.

Zaterdag 17 juni wordt er een verdere midfondvlucht vervlogen, op donderdag kan er ingekorfd worden voor de vierde midfondvlucht vanuit Rethel, 360 km in een rechte lijn naar Urk. Iedereen veel succes.

 

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.