Riekelt en Jannie Brands winnen op grandioze wijzen zware wedstrijd vanuit E27 Vierzon

Donderdagavond werden er 127 duiven ingemand  door 12 liefhebbers bij PV Flevoland voor de vierde dagfondvlucht van het seizoen. De vlucht vanuit het Franse Vierzon was 653 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een zwaar lopende vlucht met tegenwind en een mooie afstand. In het samenspel NOP-Urk ging de winst  naar Paul Romkes uit Urk.  Paul van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst op grandioze wijze weggelegd voor Riekelt en Jannie Brands .  Een fantastische prestatie, van harte gefeliciteerd Riekelt en Jannie. Plaats nummer 2 werd ingenomen de Familie Zeeman.  Johannes Schinkel op plaats 3. Klaas van de Berg op plaats 4 en 5. Robbie Vahl op plaats 6 en 7. Tiemen Schinkel en Lub Korf op de plaatsen 8 en 10. Bertram van Zuiden op plaats 9.

In de eerste divisie een eerste en tweede plaats voor Klaas van de Berg, een derde plaats voor Robbie Vahl. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en een tweede plaats voor Leontien Bonestroo.

De beste hokprestatie was voor Riekelt en Jannie Brands met 70%, op de tweede plaats Klaas van de Berg met 56.25% en de derde plaats voor Schinkel-Korf met 55,56%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Schinkel-Korf met de 10e en 16e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is niet gevallen.

Volgende week hebben we de laatste midfondvlucht vanuit Dizy le Gros, met een donderdag inkorving, en dit is 355 km vliegen in een rechte lijn naar Urk.  Op vrijdag kan er ingekorfd worden voor de eerst jonge duivenvlucht vanuit Duiven, en dit is 82 km vliegen in een rechte lijn naar Urk. Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.