PV.Flevoland Nationaal inkorfcentrum NPO vluchten

        

Vandaag 16 mei werden wij blij verrast door de voorzitter van afdeling Friesland’96 met de mededeling dat wij Nationaal Inkorfcentrum zijn voor alle NPO Marathonvluchten. Wij danken het bestuur van afdeling Friesland’96 voor het gestelde vertrouwen en zullen proberen om van deze uitdaging een succes te maken voor en met alle liefhebbers die bij ons komen inkorven.

Op alle NPO Marathonvluchten worden onze duiven rechtstreeks opgehaald. Dat betekent dat wij alle liefhebbers in de regio een inkorftijd kunnen bieden van 19.30 uur tot 20.45 uur. Dat zijn hele mooie tijden voor de werkende duivenliefhebbers.

Natuurlijk zijn wij ook inkorfcentrum voor alle ZLU vluchten, ook deze duiven worden rechtstreeks opgehaald. Dit betekent dat u alle ZLU, NPO en de Olympische vluchten Londen en Berlijn bij PV Flevoland kunt inkorven. Lekker makkelijk voor u dat u alle vluchten bij hetzelfde inkorfcentrum kunt inkorven.

De kosten voor het inkorven bedragen 10 cent per duif. Tevens kunt u poulen op een gegarandeerde mooie hoofdprijs.

Binnenkort geven wij u meer detailinfo over alle te winnen prijzen,  alle regels rond het inkorven, melden, afslaan etc.

 

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.