Ook St.Truiden prooi voor Cor Poel en Dennis Gouweleeuw Jr 23-06-2012

 

Vrijdagavond werden 192 duiven ingekorfd voor St Truiden, een stad in Belgiё in de buurt van Maastricht, gelegen op 209 kilometer van Ens. De weersvooruitzichten voor zaterdag waren mooi weer en een harde zuidwesten wind. Zaterdagochtend werden de duiven om 7 uur gelost.

Om half tien vielen in een paar minuten 4 duiven bij Cor Poel en Dennis Gouweleeuw jr. De eerste was de 670, een duif die onlangs een eerste prijs pakte op Boxtel, en nu zijn tweede zege van PV Flevoland boekte op deze St Truiden met een snelheid van 104 kilometer per uur. Cor en Dennis scoorden verder nog de tweede, vierde en zesde prijs en pakten 12 prijzen op 24 duiven mee. Cor en Dennis van harte proficiat met deze topuitslag.

Gerrit Wakker deed prima mee met een derde prijs en 15 prijzen met 29 duiven mee. Harm Gnodde deed opnieuw veel stof tot spreken opwaaien met een superprestatie. Harm was goed voor de vijfde, zevende, achtste, tiende en elfde prijs met maar 10 duiven mee. Zijn eerste duif was natuurlijk zijn super 313. Vol bewondering werd zaterdagavond door de overige leden naar deze uitslag gekeken. Harm van harte proficiat met dit kunststukje.

Klaas en Pieter Woord completeerden de top tien met hun favoriete 173 die nu een mooie negende plek scoorde. Piet en Simon Zeeman waren opnieuw goed voor de eerste duif in Swifterbant. In de eerste divisie waren de eerste vijf plaatsen natuurlijk voor Harm Gnodde. Het hoogste prijspercentage werd gescoord door Tiemen Schinkel en Lub Korf met 13 prijzen op 20 duiven mee.

Donderdagavond is het inkorven voor de laatste midfondvlucht vanuit St Quentin, gelegen op 353 kilometer van Urk. Alleen heel veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.