Olympische races Berlijn en Londen

 

 Brandenburger toren Berlijn   Tower Bridge Londen

                 Brandenburger Toren Berlijn                                                 Tower Bridge Londen

 

Dit jaar zijn 2 Olympische races gepland en beide vluchten kunnen worden ingekorfd bij PV Flevoland.

Deelnamecertificaten:

Er is een groot misverstand dat je alleen mee kan doen als je tijdig deelnamecertificaten hebt gekocht. Dat is niet waar. Je kan ook zonder deelnamecertificaten deelnemen, alleen dien je dan € 15 per duif bij het inkorven te betalen.

Er wordt dan als volgt gehandeld: De liefhebber betaalt 15 euro per duif bij het inkorven en de inkorfvereniging geeft uw gegevens, die vermeld dienen te staan op de deelnemerskaart, de andere dag op bij de NPO, alwaar men dan voor u alsnog een deelnemerskaart uitschrijft. Hiervan krijgt u nadien alsnog het rechtergedeelte van de deelnemerskaart thuis toegestuurd.

De inkorfvereniging maakt ook de 15 euro van de deelnemerskaart over naar de NPO op Giro rek nr.19666 t.n.v. NPO Veenendaal o.v.v. “Kaarten Olympic Races.”

Degene die wel een deelnemerskaart hebben dienen het grote linkergedeelte geheel in te vullen en bij inkorving in te leveren bij het inkorflokaal.

Dit linkergedeelte dient het inkorvingslokaal mee te geven aan de ophaaldienst van de duiven.

Het kleine rechtse gedeelte bewaart de liefhebber als bewijsstuk.

Kopie entlijst:

Als u dit jaar nog niet hebt ingekorfd bij PV Flevoland dan dient u een kopie entlijst in te leveren.

Elektronische Systemen:

Wij ondersteunen Atis, Benzing, Mega, Bricon, Unikon en Types. Desgewenst zijn ook mechanische klokken te leen, wij hebben voldoende gummiringen op voorraad.

Berlijn:

Latitude: 5216.47,9

Longitude: 1348.38,2

Inkorven woensdag 25 juli van 18.45-19.45 uur. De duiven worden om 20.00 uur bij ons clublokaal opgehaald.

De duiven worden gelost op zaterdag 28 juli. Bij het afslaan wordt tot in het redelijke rekening gehouden met de andere vluchten waaraan de deelnemers mee doen.

Afhankelijk van de deelname zijn attractieprijzen te winnen, onder meer gegarandeerde vleesprijzen. Inleg € 0,25 per duif.

Londen:

Latitude: 5143.07,09

Longitude: – 00.31.44,4

Inkorven woensdag 8 augustus van 20.00-21.30 uur. De duiven worden om 21.45 bij ons clublokaal opgehaald.

De duiven worden gelost op zaterdag 11 augustus. Bij het afslaan wordt tot in het redelijke rekening gehouden met de andere vluchten waaraan de deelnemers mee doen.

Afhankelijk van de deelname zijn attractieprijzen te winnen, onder meer gegarandeerde vleesprijzen. Inleg € 0,25 per duif.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.