Mooie overwinning voor Dubbele Hakvoort op V18 Heusden Zolder

Maar liefst 609 duiven werden er vrijdag door 20 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de tweede wedstrijd van het seizoen. De vlucht vanuit Heusden-Zolder  was 182 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een mooie vlucht waarbij de duiven goed naar huis kwamen.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst naar Maarten Hakvoort uit Urk. Maarten van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst weggelegd voor Dubbele Hakvoort, met een mooie jaarling duif. Een fantastische prestatie, van harte gefeliciteerd Dubbele. De top tien was goed verdeeld over de liefhebbers, maar liefst 9 liefhebbers bij de eerste 10. Bertram van Zuiden wist een grandioze tweede en derde plaats binnen te halen. De volgende liefhebbers wisten fantastische prestaties te leveren, Bart Vos op plaats 4, Robbie Vahl op plaats 5, Familie Zeeman op plaats 6, Johannes Schinkel op plaats 7, Combinatie Schinkel-Korf op plaats 8, Piet Bakker op plaats 9, Wouter Kroon op plaats 10.

In de eerste divisie een eerste en tweede plaats voor Bertram van Zuiden en een derde plaats voor Bart Vos. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en een tweede plaats voor Leontien Bonestroo.

De beste hokprestatie was voor Johannes Schinkel met 78,95%, op de tweede plaats Schinkel-Korf met 76.67% en de derde plaats voor Jef Custers met 75%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Wouter Kroon met de 10e en56e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Jef Custers.

Volgende week op zaterdag 14 mei staat de eerste midfondvlucht op het programma vanaf de Belgisch-Franse grens, nl. Chimay, dit is 305 km vliegen in een rechte lijn naar Urk. Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.