Mooie overwinning van Bart Vos op V21 Weert

249 duiven werden er vrijdag door 18 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de vierde vitessevlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Weert,  was 158 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. In de duivensport vinden ze een vluchtje met een Noordenwind en mooi weer de meest eerlijke vluchten. De duivenliefhebbers worden dit seizoen wat dat betreft verwend.  In het samenspel NOP-Urk gingen de eerste twee plaatsen naar Adriaan Doornewaard uit Ens, deze prestatie was tevens goed voor de afdelingsoverwinning tegen 10.292 duiven. Adriaan van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de eerste plaats voor de natoerkampioen van 2022, Bart Vos.  Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Bart. De eerste volgende liefhebbers Robbie Vahl met de plaatsen 2 en 5, Comb. Schinkel-Korf met de plaatsen 3,4,7,9 en 10, Wouter Kroon op plaats 6 en Dirk Vahl op plaats 8.

In de eerste divisie is de eerste plaats voor Bart Vos, op plaats 2 Wouter Kroon en op plaats 3 Dirk Vahl. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon.

De beste hokprestatie is voor Klaas v.d. Berg met 100%, op de tweede plaats Schinkel-Korf met 77,78% en op plaats 3 Bart Vos 75%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor comb. Schinkel-Korf met de 3e en 11e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is ook voor Erik Korteweg.

Zaterdag 3 juni wordt de 3e midfondvlucht vervlogen vanuit Arlon, 332km in rechte lijn naar Urk. Iedereen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.