Kroon op goed dagfondseizoen voor Klaas van den Berg E29 Issoudun

104 duiven werden er donderdag door 7 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor laatste dagfond vlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Issoudun,  was 686 km voor de duiven om naar Urk te vliegen.  In het samenspel NOP-Urk gingen de eerste plaats naar Comb. Snoek-De Vries. Fokke en Klaas van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de grote overwinnaar Klaas van den Berg,  hij deed dit op een fantastische manier, want naast de eerste was ook de  5e  plaats voor hem.  Een geweldige prestatie van deze liefhebber, van harte gefeliciteerd Klaas. De eerste volgende liefhebbers zijn Johannes Schinkel met de plaatsen 2, 4, 6 en 9, Bertram en Joas van Zuiden met de plaatsen 3, 7 en 10, Familie Zeeman met plaats 8.

In de eerste divisie is het gehele podium voor Klaas van den Berg

De beste hokprestatie is voor Klaas van den Berg met 100% met 6 duiven mee, op plaats 2 Schinkel-Korf 70% en op plaats 3 Johannes Schinkel 68,75%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Klaas van den Berg met de 1e en 50e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Familie Zeeman

In de eindstand op de dagfond is Klaas van den Berg kampioen geworden, gevolgd door Johannes Schinkel op plaats 2 en Bertram en Joas van Zuiden op plaats 3. In het aangewezen kampioenschap is Klaas van den Berg kampioen, gevolgd door Johannes Schinkel op plaats 2 en Schinkel-Korf op plaats 3. De beste duif op de dagfond is voor Johannes Schinkel

In de eerste divisie gaat de winst naar Klaas van den Berg, dit geldt ook voor het aangewezen kampioenschap. De beste midfond duif in de eerste divisie is voor Klaas van den Berg.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.