Klasse overwinning voor Klaas van de Berg op E21 Sourdun

274 duiven werden er vrijdag door 15 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de eerste dagfondvlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Sourdun,  was 486 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. In de duivensport vinden ze een vluchtje met een Noordenwind en mooi weer de meest eerlijke vluchten. De duivenliefhebbers worden dit seizoen wat dat betreft verwend.  In het samenspel NOP-Urk ging de eerste plaats voor Gebr. de Vries, deze prestatie was tevens goed voor de afdelingsoverwinning tegen 5.703 duiven. Gebroeders De Vries van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de overwinning voor de  najaarsklassiekers uitblinker van 2022, Klaas van de Berg.  Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Klaas. De eerste volgende liefhebbers Comb. Schinkel-Korf op de plaatsen 2 en 9, Comb. B & J. van Zuiden op plaats 3,8 en 10, Pieter Woord op plaats 4, Dubbele Hakvoort op plaats 5, Johannes Schinkel op de plaatsen 6 en 7

In de eerste divisie is de eerste plaats voor Klaas van de Berg, op plaats 2 Pieter Woord en op plaats 3 Dubbele Hakvoort. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en op de tweede plaats Leontien Bonestroo.

De beste hokprestatie is voor de comb. Schinkel-Korf met 80%, op de tweede plaats comb. B & J. van Zuiden met 75,86% en op plaats 3 Johannes Schinkel 70%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor comb. Schinkel-Korf met de 2e en 43e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Klaas van de Berg.

Zaterdag 3 juni wordt de 3e midfondvlucht vervlogen vanuit Arlon, 332km in rechte lijn naar Urk. Iedereen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.