Klaas van den Berg de winnaar op V17 Luyksgestel

365 duiven werden er vrijdag door 13 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de tweede vitessevlucht  van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Luyksgestel, wat 155 km voor de duiven is om naar Urk te vliegen. Het duurde even voordat het weer goed genoeg was om te lossen, maar om 11.00 uur lukte dit goed.  In het samenspel NOP-Urk ging de eerste  plaats naar Jan Bos uit Ens. Jan van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de overwinning voor Klaas van den Berg , Hij deed dit op geweldige wijze, want  naast de 1e was ook de 5e , 7e  plaats zijn deel . De eerst volgende liefhebbers zijn Maarten Wijnand op plaats 2 en 6, Bertram en Joas van Zuiden op plaats 3 en 8, Schinkel-Korf op plaats 4 en 10, Piet Bakker op plaats 9

In de eerste divisie is de eerste en derde plaats voor Klaas van den Berg, tweede plaats is voor Maarten Wijnand,

De beste hokprestatie is voor Johannes Schinkel met 72.22%, op plaats 2 Bertram en Joas van Zuiden met 67.35% en op plaats 3 Pieter Woord met 66.67%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Piet Bakker met de 14e en 73e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Erik Korteweg

Zaterdag 4 mei kan er ingekorfd worden  op vrijdag  voor de tweede vitessevucht vanuit Duffel, 190 km in een rechte lijn naar Urk.  Iedereen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.