Keurige overwinning voor Schinkel-Korf op M22 Arlon

Maar liefst 312 duiven werden er vrijdag door 19 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de derde midfondvlucht van het seizoen. De vlucht vanuit Arlon was 332 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een lastige vlucht waarbij de duiven hard moesten werken om thuis te komen.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst naar Arie van Urk uit Urk. Arie van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst weggelegd voor de combinatie Tiemen Schinkel en Lub Korf. Een fantastische prestatie, van harte gefeliciteerd Tiemen en Lub. Bertram is met een fantastisch seizoen bezig en is terug te vinden op de plaatsen 2 en 7. De Gebroeders Meindert en Jan de Boer vinden we terug op een keurige 3e plaats, gevolgd door Erik Korteweg op plaats 4 en Robbie Vahl op de plaatsen 5 en 6. Wouter Kroon is te vinden op plaats 8 en 10. Dubbele Hakvoort neemt plaats 9 in.

In de eerste divisie een eerste plaats voor Bertram van Zuiden, en een tweede en derde plaats voor Robbie Vahl. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en een tweede plaats voor Leontien Bonestroo.

De beste hokprestatie is voor Dubbele Hakvoort met 80% van zijn duiven in de prijzen. Op de tweede plaats Wouter Koorn met 76,92% en op de derde plaats Bertram van Zuiden met 68,97%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Schinkel – Korf met de 1e en 16e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Klaas van de Berg.

Volgende week op zaterdag 11 juni staan 2 vluchten op het programma, nl de tweede dagfondvlucht vanuit Sens, op donderdagavond inkorven, en dat is 526 km naar Urk. Op vrijdagavond kan er ingekorfd worden voor de vijfde vitesse vlucht vanuit Heusden-Zolder, en dat is 182 km vliegen naar Urk.  Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.