Jos Evers bij PV Flevoland Urk

 Jos Evers  Born 30dec2008 foto 07 65 x433 cm                                                

Zaterdag 19 oktober 2013 is Jos Evers de gehele dag in het clubgebouw van PV Flevoland. Er is nog enige ruimte voor liefhebbers die hun duiven uitgeselecteerd willen hebben of meer willen weten over de kwaliteiten van hun kweek- en vliegduiven. Het is kort dag dus geef je snel op via pieterwoord@gmail.com en je krijgt een tijdstip toegewezen.

Jos Evers is één van de weinige mensen in Nederland die er om bekend staat de kweekwaarde en/of vliegwaarde uit de ogen van de duif te lezen. Verder geeft hij een oordeel over de bouw van de duif. De resultaten van de keuring van iedere duif krijg je op papier mee. Jos is kind aan huis bij veel topliefhebbers in Nederland, Belgiё en Duitsland. Veel van die liefhebbers geven ook ronduit toe dat zij dankzij de keuringen van Jos Evers veel meer inzicht in hun duivenstam hebben gekregen, beter de kweekduiven konden koppelen en daardoor totaal beter zijn gaan vliegen.

Natuurlijk is het geen 100% garantie als je jouw duiven door Jos laat keuren. Maar als jezelf moeite hebt met selecteren, twijfelt aan de kwaliteiten van de duiven, dan kan Jos jouw wel inzicht geven in de kwaliteit van jouw stam. Kortom een steuntje in de rug naar betere prestaties. De kosten van de keuring zijn 1 euro per duif, meteen afrekenen na de keuring.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.