Jonge duivenverkoop PV Flevoland

wouters wouters jonge duiven

Spectaculaire verkoop van jonge duiven bij PV Flevoland.

*PV “Flevoland” te Urk is een actieve vereniging, die houdt van afwisseling in de duivensport. Naast hele serieuze activiteiten organiseren zij regelmatig activiteiten met een knipoog.

*Één van die activiteiten wordt dit jaar de verkoop van 69 jonge duiven afkomstig van het kweekcentrum Gebroeders Simons te Ransdaal en een 20 jonge duiven afkomstig van Combinatie De Vries Culemborg..

*Een groot gedeelte van de jonge duiven worden op vrijdagavond 27 maart 2015 vanaf 20.00 uur verkocht in het clubgebouw van PV “Flevoland” aan de Vormtweg 7N te Urk. Een klein gedeelte zal een paar weken later worden verkocht (informatie volgt na eerste verkoop).

*Iedere liefhebber in de afdeling Friesland is uitgenodigd om deel te nemen aan de competitie.

*Het overblijvend verkoopresultaat staat garant voor prijzen die vervlogen worden of op de jonge duivenvluchten of op de natour/taartvluchten. De verhouding zal bepaald worden aan de hand van de deelname van de verkochte duiven op de eerste vlucht van elke toer.

*Zowel duivenliefhebbers van binnen de vereniging als van buiten de vereniging zijn van harte welkom om een jonge duif aan te schaffen. Van de resultaten die worden behaald door deze duiven wordt van elke vlucht een separate uitslag gemaakt, waarbij de eerste 100 punten krijgt en elke volgende duif 1 punt minder.

*De jonge duiven van de Gebr. Simons die kunnen worden aangeschaft zijn van verschillende rassen en geschikt voor verschillende afstanden. In de verkoop onder andere duiven van de rassen Heremans, v.d. Pasch, Koopman, Gebr. Simons, Aarden, Theelen, v.d. Wegen en Braakhuis. Voor informatie over de rassen zie ook website www.gebrsimonsduivencenter.nl .

*De jonge duiven van Combinatie De Vries Culemborg zijn geschikt voor alle afstanden, jongen uit vele eerste prijsvliegers en teletekstduiven.

*Dus kortom kom naar het duivenlokaal van PV “Flevoland” om een topduif aan te schaffen en om lekker te bomen over onze mooie duivensport.

*Houdt voor verdere informatie over de verkoop en competitie de website van PV “Flevoland” goed in de gaten, er zal daar regelmatig informatie over deze competitie te vinden zijn.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.