Jonge duivenverkoop deel 2

NL14-1605011 6842

Spectaculaire verkoop van jonge duiven bij PV Flevoland deel 2

*PV “Flevoland” te Urk is een actieve vereniging, die houdt van afwisseling in de duivensport. Naast hele serieuze activiteiten organiseren zij regelmatig activiteiten met een knipoog.

*Eén van die activiteiten wordt dit jaar de verkoop van 69 jonge duiven afkomstig van het Kweekcentrum Gebr Simons te Ransdaal en een 20 jonge duiven afkomstig van Combinatie De Vries uit Culemborg..

*De jongen van de Combinatie De Vries worden verkocht op zaterdagavond 11 april vanaf 21.00 uur in het clubgebouw van PV Flevoland. De jongen van de Gebroeders.Simons werden met groot succes verkocht op 27 maart jl.

*De jonge duiven van Combinatie De Vries Culemborg zijn geschikt voor alle afstanden, jongen uit vele eerste prijsvliegers en teletekstduiven.

*Iedere liefhebber in de afdeling Friesland is uitgenodigd deel te nemen aan de competitie.

*Het overblijvend verkoopresultaat staat garant voor prijzen die vervlogen worden of op de jonge duivenvluchten of op de natour/taartvluchten. De verhouding zal bepaald worden aan de hand van de deelname van de verkochte duiven op de eerste vlucht van elke toer.

*Zowel duivenliefhebbers van binnen de vereniging als van buiten de vereniging zijn van harte welkom om een jonge duif aan te schaffen. Van de resultaten die worden behaald door deze duiven wordt van elke vlucht een separate uitslag gemaakt, waarbij de eerste 100 punten krijgt en elke volgende duif 1 punt minder.

*Dus kortom kom naar het duivenlokaal van PV “Flevoland” om een topduif aan te schaffen en om lekker te bomen over onze mooie duivensport.

*Houdt voor verdere informatie over de verkoop en competitie de website van PV “Flevoland” goed in de gaten, er zal daar regelmatig informatie over deze competitie te vinden zijn.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.