Johannes Schinkel wint de eerste jonge duivenvlucht vanuit J28 Duiven

347 duiven werden er vrijdag door 10 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de eerste jonge duiven vlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Duiven,  was 82 km voor de duiven om naar Urk te vliegen.  Voor de liefhebbers altijd weer een spannend begin om met deze onervaren duiven te starten. In het samenspel NOP-Urk gingen de eerste  plaats naar Comb. Snoek-De Vries uit Tollebeek. Fokke en Klaas van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de grote overwinnaar Johannes Schinkel. een geweldige prestatie van deze liefhebber die het hele jaar al hele hoge prijspercentages maakt, van harte gefeliciteerd Johannes. De eerste volgende liefhebbers zijn Dubbele Hakvoort met de plaatsen 2, 3 en 4 en Schinkel-Korf met de plaatsen 5 t.m. 10.

In de eerste divisie is de eerste plaats voor Dirk Vahl en op de plaatsen 2 en 3 de Gebroeders de Boer

De beste hokprestatie is voor Schinkel-Korf met 95,1%, op plaats 2 Gebr. de Boer met 78,5% en op plaats 3 Dirk Vahl met 68,4%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Dirk Vahl met de 13e en 28e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Bertram en Joas van Zuiden

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.