Johannes Schinkel winnaar van V16 Boxmeer

448 duiven werden er vrijdag door 18 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de eerste wedstrijd van het seizoen. De vlucht was vanuit Boxmeer 113 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Nog geen makkelijke start voor de duiven met toch een redelijk krachtige ONO wind. In het samenspel NOP-Urk ging de winst naar Dirk Huizinga uit Bant. Dirk van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst weggelegd voor Johannes Schinkel. Een fantastische prestatie, van harte gefeliciteerd Johannes. De toppers van verleden jaar, Riekelt en Jannie Brands,  zijn er ook dit jaar weer vanaf de eerste vlucht bij de eerste te vinden met geweldige klasseringen op plek 2, 3, 4. Op plaats 5 en 7 prachtige prestaties van Betram van Zuiden. Het tiental wordt afgesloten door super prestaties van Tiemen Schinkel en Lub Korf op de plaatsen 6,8,9 en 10.

In de eerste divisie een eerste en tweede plaats voor Bertram van Zuiden en een derde plaats voor Piet Bakker. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en een tweede plaats voor Leontien Bonestroo.

De beste hokprestaties waren voor deze vlucht voor Tiemen Schinkel en Lub Korf met maar liefst 86,6%m gevolgd door Johannes Schinkel met 79% en Dubbele Hakvoort met 69,2%

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Schinkel-Korf. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Riekelt en Jannie Brands.

Op de datum van de oude Koninginnedag, 30 april, staat de eerst volgende wedstrijd op het programma, dit keer vanuit Weert, voor de duiven 158 km vliegen naar Urk. Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.