Johannes Schinkel voor de derde keer winnaar van een Jonge duivenvlucht op J31 Heusden Zolder

189 duiven werden er vrijdag door 8 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de vierde jonge duiven vlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Heusden-Zolder,  was 182 km voor de duiven om naar Urk te vliegen.  In het samenspel NOP-Urk gingen de eerste  plaats naar Comb. Wakker uit Urk. Comb. Wakker van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was Johannes voor de derde keer op vier jonge duivenvluchten  de winnaar. een geweldige prestatie van deze liefhebber want hij pakte ook de 7e plaats, van harte gefeliciteerd Johannes. De eerste volgende liefhebbers zijn Klaas van den Berg op de plaatsen 2 en 5, Schinkel-Korf op de plaatsen 3, 4, 6, 8 en 10, Erik Korteweg op plaats 9.

In de eerste divisie is de eerste en tweede plaats voor Klaas van den Berg, Erik Korteweg op plaats 3.

De beste hokprestatie is voor Schinkel-Korf 68%, Frank Kempers op plaats 2 met 66,67% en plaats 3 voor Johannes Schinkel met 52%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Schinkel-Korf met de 3e en 75e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Klaas van den Berg.

In de tussenstand van de jonge duiven staat Tiemen Schinkel en Lub Korf op plaats 1, Johannes Schinkel op plaats 2 en Bertram en Joas van Zuiden op plaats 3. In het aangewezen kampioenschap staat Frank Kempers op plaats 1, Tiemen Schinkel en Lub Korf op plaats 2 en Bertram en Joas van Zuiden op plaats 3.

Dinsdag 8 augustus staat er een oefenwedstrijd voor de navluchten op het programma, deze duiven worden maandag ingekorfd. De oefenwedstrijd is vanuit Klarenbeek.

Zaterdag 12 augustus worden twee vluchten vervlogen, op donderdag kan er ingekorfd worden voor de vijfde jonge duivenvlucht vanuit Marche, 271 km in een rechte lijn naar Urk, op vrijdag kan er ingekorfd worden voor de eerste navlucht vanuit Duiven, 82 km in een rechte lijn naar Urk. Iedereen veel succes.

 

 

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.