Johannes Schinkel super op M19 Duffel

375 duiven werden er vrijdag door 13 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de eerste midfondvlucht  van het seizoen 2023. De vlucht zou plaatsvinden  vanuit Momignies,  was 308 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Echter 1 van de vrachtwagens die de duivenvervoerder kreeg pech, hierdoor konden niet alle vrachtwagens de geplande losplaats bereiken. Om deze reden werd besloten om te lossen in Duffel, wat 190 km voor de duiven is om naar Urk te vliegen. De omstandigheden leken ogenschijnlijk heel gunstig, alleen was er in de lucht heel wat aan de hand m.b.t . storingen in de atmosfeer door het Noorderlicht. Ondanks dit kwamen de duiven goed naar huis.  In het samenspel NOP-Urk ging de eerste  plaats naar Dirk Huizinga uit Bant. Dirk van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de overwinning voor Johannes Schinkel , hij deed dit op geweldige wijze, want  naast de 1e was ook de 3e , 6e , 10e  plaats zijn deel . De eerst volgende liefhebbers zijn Dubbele Hakvoort op plaats 2 en 4, Comb. Schinkel-Korf op plaats 5-7-8 en 9.

In de eerste divisie is de eerste plaats voor Maarten Wijnand, op plaats twee en drie Gebr. de Boer

De beste hokprestatie is voor Schinkel-Korf met 93.33%, op plaats 2 Johannes Schinkel met 88.24% en op plaats 3 Bertram en Joas van Zuiden met 64,58%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor de Schinkel-Korf met de 23e en 55e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Maarten Wijnand

Zaterdag 18 mei kan er ingekorfd worden  op vrijdag  voor de tweede midfondvucht vanuit Momignies, 308 km in een rechte lijn naar Urk. We hopen dat het deze keer lukt om de lossingplaats te bereiken zonder technische problemen.  Iedereen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.