Johannes Schinkel sterk op J30 Weert

341 duiven werden er vrijdag door 11 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de derde jonge duiven vlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Weert,  was 158 km voor de duiven om naar Urk te vliegen.  In het samenspel NOP-Urk gingen de eerste  plaats naar Maarten Hakvoort uit Urk. Maarten van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was Johannes voor de tweede keer op drie jonge duivenvluchten  de winnaar. een geweldige prestatie van deze liefhebber want hij pakte ook de 4e plaats, van harte gefeliciteerd Johannes. De eerste volgende liefhebbers zijn Schinkel-Korf met de plaatsen 2, 6, 7 en 8, Dubbele Hakvoort op plaats 3 en 10, Erik Korteweg op plaats 5 en Wouter Kroon op plaats 9.

In de eerste divisie is de eerste plaats voor Erik Korteweg, Wouter Kroon op plaats 2 en Klaas van den Berg op plaats 3.

De beste hokprestatie is voor Wouter Kroon met 68%, op plaats 2 Schinkel-Korf met 60,61% en Gebr. de Boer op plaats 3 met 57,5%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Wouter Kroon met de 41e en 107e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Familie Zeeman

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.