Johannes Schinkel klasse op M21 Arlon

288 duiven werden er vrijdag door 12 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de derde midfondvlucht  van het seizoen 2024. De vlucht zou plaatsvinden  vanuit Arlon,  was 332 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. We hebben dit jaar met heel veel regen te maken en dat heeft ook zijn invloed op de duivenvluchten. Ook afgelopen zaterdag konden de duiven pas om 12.45 uur gelost worden en dat onder lastige omstandigheden met buien onderweg.  In het samenspel NOP-Urk ging de eerste  plaats naar Comb Wakker uit Urk. Gerrit en zoon van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de overwinning voor Johannes Schinkel , hij deed dit op geweldige wijze, want  naast de 1e was ook de 10e  plaats zijn deel . De eerst volgende liefhebbers zijn Comb. Schinkel-Korf op de plaatsen 2 en 9, Dubbele Hakvoort op de plaatsen 3-6 en 8, Klaas van den Berg op plaats 4 en 7, Maarten Wijnand op plaats 5.

In de eerste divisie is de eerste en derde plaats voor Klaas van den Berg, de tweede plaats voor Maarten Wijnand.

De beste hokprestatie is voor Johannes Schinkel met 81,25%, op plaats 2 Maarten Wijnand met 76.19% en op plaats 3 Bertram en Joas van Zuiden met 65,96%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor de Schinkel-Korf met de 9e en 35e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Piet Bakker

Zaterdag 1 juni kan er ingekorfd worden  op donderdag voor de eerste dagfondvucht vanuit Brienne, 332 km in een rechte lijn naar Urk en op vrijdag voor de vierde vitessevlucht vanuit Bierges, 226 km in een rechte lijn naar Urk.  Iedereen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.