Johannes Schinkel is ook de grandioze winnaar van V17 Weert

Maar liefst 576 duiven werden er vrijdag door 20 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de tweede wedstrijd van het seizoen. De vlucht was vanuit Weert 158 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Flevoland had het niet getroffen een klein buien gebied trok over de polder, daarnaast stond er een Noorden wind. Geen eenvoudig opgave voor de duiven. In het samenspel NOP-Urk ging de winst naar Jan Barendrecht uit Emmeloord. Jan van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst weggelegd voor Johannes Schinkel, daarmee schrijft hij al weer de tweede overwinning op zijn naam, na twee wedstrijden, een 100% score. Een fantastische prestatie, van harte gefeliciteerd Johannes. Ook de 6e plaats is voor Johannes. Onze witpen Robbie Vahl liet duidelijk van zich horen, samen met Jolanda schrijft hij de 2e, 5e en 9e plaats op zijn naam. Jeugdlid Wouter Kroon boekt een keurige 3e  plaats. Andere eervolle vermeldingen zijn voor Riekelt en Jannie Brands op plek 4, Dirk Vahl plek 7, Klaas van de Berg op 8 en Piet Zeeman op 10.

In de eerste divisie een eerste en derde plaats voor Robbie Vahl en een tweede plaats voor Wouter Kroon. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en een tweede plaats voor Leontien Bonestroo.

De beste hokprestatie werd door drie liefhebbers gedeeld met dezelfde percentage, nl 83,3%, dit zijn Bart Vos, Dubbele Hakvoort en de combinatie Tiemen Schinkel en Lub Korf

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Robbie Vahl met de 56e en 62e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Dirk Vahl.

Volgende week op zaterdag 7 mei staat de derde vitessevlucht op het programma vanuit het Belgische motorcircuit van Heusden-Zolder, dit is 182 vliegen in een rechte lijn naar Urk. Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.