Johannes Schinkel grandioos winnaar van N36 Heusden-Zolder

187 duiven werden er vrijdag door 7 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de laatste natoer vlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Heusden-Zolder,  was 182 km voor de duiven om naar Urk te vliegen.  In het samenspel NOP-Urk ging de eerste  plaats naar Adriaan Doornewaard uit Ens. Adriaan van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de overwinning voor Johannes Schinkel , hij deed dit op geweldige wijze,met slechts duiven mee. En daarmee sloot hij het laatste weekend af met twee overwinningen. De eerst volgende liefhebbers zijn Familie Zeeman met de plaatsen 2-3-5-6-7, Bart Vos met de plaatsen 4-8-9-10.

In de eerste divisie was het podium voor Bart Vos.

De beste hokprestatie is voor de familie Zeeman met 70%, op plaats 2 Frank Kemper met 60,87% en op plaats 3 Bart Vos met 53,57%.

De jackpot voor is voor de Familie Zeeman op de plaatsen 3 en 5.  De jackpot voor de laatste prijsduif is ook voor de Familie Zeeman.

Na het seizoen wordt vanuit PV Flevoland vijf weken lang de najaarsklassiekers. 11 inkorflokalen in heel Nederland zetten de deuren open om duiven te zetten voor deze wedstrijden. De hoofd organisatie vindt plaats vanuit Urk. Deze wedstrijden worden al 18 jaar georganiseerd. Er wordt tijdens deze wedstrijden geld opgehaald voor het Ronald McDonaldhuis in Beesterzwaag. De afgelopen 18 jaar is al ruim 50.000 euro opgehaald. Iedereen is welkom op de trainingsvluchten, dinsdag inkorving voor Lennik en de vrijdagavond inkorvingen voor Menen en Klarenbeek, vanaf zaterdag 23 september beginnen de wedstrijden.

 

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.