Johan Schinkel toont zich de specialist met de jonge duiven op F34 Rethel

198 duiven werden er vrijdag door 9 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de derde natoervlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Rethel, was 360 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. In het samenspel NOP-Urk ging de eerste plaats naar Klaas Hoekstra uit Urk. Klaas van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was Johannes Schinkel voor de vijfde keer op zes vluchten de winnaar, hij gaf zijn grandioze overwinning nog meer glans door ook de 4-5-6 en 7e plaats op te eisen. Johannes van harte gefeliciteerd. De volgende liefhebbers zijn Schinkel-Korf met de plaatsen 2 en 3, Erik Korteweg 8, Klaas van den Berg op plaats 9 en Familie Zeeman op plaats 10.

In de eerste divisie is de eerste plaats voor Erik Korteweg, de tweede en derde plaats voor Klaas van den Berg

De beste hokprestatie is voor Schinkel-Korf met 79,17%, Johannes Schinkel op plaats 2 met 68,42% en Klaas van den Berg op plaats 3 met 64,71%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Bertram en Joas van Zuiden met de 47e en 91e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Klaas van den Berg.

In het tussen klassement voor de jonge duiven staat Johannes Schinkel op plaats 1, Schinkel-Korf op plaats 2 en Bertram en Joas van Zuiden op plaats 3. Met de aangewezen duiven staat Schinkel Korf op plaats 1, Frank Kempers op plaats 2 en Bertram en Joas van Zuiden op plaats 3. De beste duif in het tussenklassement is van Schinkel-Korf.

In de eerste divisie staat Frank Kempers op plaats 1, Erik Korteweg op plaats 2 en Klaas van den Berg op plaats 3. Met de aangewezen duiven staat Frank Kempers op plaats 1, Gebr. De Boer op plaats 2 en Piet Bakker op plaats 3. De beste duif in het klassement van de eerste divisie is van Erik Korteweg.

In het generale tussenklassement staat Schinkel-Korf op plaats 1, Johannes Schinkel op plaats 2 en Bertram en Joas van Zuiden op plaats 3. Met de aangewezen duiven staat Schinkel-Korf op plaats 1, Bertram en Joas van Zuiden op plaats 2 en Johannes Schinkel op plaats 3. De beste duif in het tussenklassement is van Schinkel-Korf.

In het generale tussenklassement van de eerste divisie staat Dubbele Hakvoort op plaats 1, Klaas van den Berg op plaats 2 en Wouter Kroon op plaats 3. Met de aangewezen duiven staat Dubbele Hakvoort op plaats 1, Wouter Kroon op plaats 2 en Klaas van den Berg op plaats 3. De beste duif in het tussenklassement van de eerste divisie is van Dubbele Hakvoort

Zaterdag 2 september worden twee vluchten vervlogen, beide vluchten worden op vrijdag ingekorfd, het gaat om de zevende jonge duivenvlucht en de vierde natoervlucht, beide uit Heusden-Zolder, 182km in een rechte lijn naar Urk. Iedereen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.